Coaching

cof cof cof

Kot coach imam pridobljen certifikat za opravljen akreditiran coaching program Mednarodne federacije coachev (ICF) in pridobljen naziv Coach, v organizaciji usposabljanja pri Glotta Novi. Mednarodna ICF akreditacija dokazuje najvišji standard kakovosti na področju usposabljanja coachev.

Stranke podpiram na različnih področjih in pri različnih izzivih, od boljše organizacije časa, zastavljanja in doseganja poslovnih in osebnih ciljev, usklajevanja poklicnega in osebnega življenja, iskanja osebnega poslanstva, učinkovite priprave na kratkoročne izzive, kot so pomembnejši sestanki, javni nastopi, zagovori ipd., vzpostavljanja zdravega načina življenja, ipd.

STE SI ZASTAVILI, DA:

  • definirate in dosežete svoje cilje
  • dosežete spremembo v svojem življenju
  • spremenite neželene in nezdrave življenjske vzorce v bolj podporne in konstruktivne
  • bolj učinkovito organizirate svoj čas
  • izdelate osebni načrt razvoja
  • prenehate odlašati
  • spremenite navade
  • živite svoje življenje tako, kot si ga res želite.

cof cof cof

EMPATIČNI COACHING

Osnova vsaki spremembi je, da res začutimo in slišimo sebe. Večinoma občutke nezadovoljstva in znake, ki nam jih daje telo preslišimo in potlačimo ter se dalje mučimo po pridobljenih in utrjenih življenjskih vzorcih od ene naloge do druge. Pri storilnosti pozabljamo na bivanje, namesto zanesljiv krmar svojega življenja postanemo žrtev v rokah usode. Empatični coaching vam pomaga, da se fokusirate na svoje telo in občutke, da jim prisluhnete in z modrostjo telesa najdete pot naprej.

PAKET COACHINGA

Osnovni paket coachinga obsega uvodno srečanje, ki traja okvirno 1,5h in 10 coaching srečanj posvečenih vaši temi. Običajno eno coaching srečanje traja od 30 do 60 min, odvisno od stranke in lahko poteka v živo ali po skypu. Coaching zaključimo z zaključnim reflektivnim srečanjem, ki vam pomaga ozavestiti spremembe in narejene korake ter vzpostaviti podlago za utrditev želeni sprememb v nadaljnjem življenju.

INDIVIDUALNI ARANŽMA

Seveda pa je možen tudi dogovor za coaching, ki obsega samo nekaj srečanj (recimo 3) ali pa zgolj eno, kot pripravo na zahtevnejše sestanke, razgovore, javne nastope ipd. Za spreminjanje osebnostnih ali življenjskih vzorcev se priporoča paket coachinga.

 

  cof cof cof